Uslovi prodaje

Opšte informacije:

Portal www.extreme-rc-toys.com je osmišljen da na jednom mestu pruži što veći asortiman iz oblasti igračaka na daljinsko upravljanje, baterija, punjača i prateće opreme. S tim u vezi se na sajtu pojavljuju žigovi, zaštićena imena velikih svetskih proizvođača. Na sajtu ih koristimo isključivo za poređenje u smislu kompatibilnosti kako bismo kupcima olakšali pronalaženje i pretragu.
 

Uputstvo za naručivanje:

Da biste poručili artikal, neophodno je da se prvo prijavite tako što ćete popuniti formular za registraciju. Podaci kao što su Vaš telefon i e-mail adresa su nam potrebni da bismo Vas kontaktirali ukoliko neki proizvod nemamo na stanju ili ako je potrebno da nam objasnite koji konkretno artikal želite ukoliko je proizvod asortimanski. Takođe u formularu za registraciju ukucajte adresu na koju želite da Vam proizvod stigne. Ako ste vlasnik Vip klub kartice, ukucajte broj  koji se nalazi na njoj u komentarima o porudžbini, kako bi Vam se odobrio popust, odnosno, da bi Vam se evidentirala kupovina na kartici. 

Registraciju radite jednom, a svaki sledeći put kada želite da nešto poručite, dovoljno je samo da se prijavite na osnovu Vašeg korisničkog imena i lozinke. Nakon prijavljivanja, pronađite artikle koje želite i nakon ulaska u njih, kliknite na dugme Korpa. Ukoliko želite više od jednog istog proizvoda, neophodno je da naznačite količinu u ponuđenoj padajućoj listi. Nakon toga možete nastaviti sa Vašom kupovinom i drugih željenih artikala. Kada završite sa odabirom idite na link Moja korpa. Tu će se naći svi artikli koje želite da poručite. Nako toga kliknete na dugme Blagajna i Vaša kupovina je gotova. 

Svi artikli koji se nalaze na online shopu su trenutno na stanju za prodaju. Međutim, zbog velikog prometa robe, naročito tokom sezone, postoji mogućnost da određeni artikal koji ste poručili nemamo na lageru. U tom slučaju ćemo Vas kontaktirati i ponuditi artikal sa sličnim specifikacijama i cenom ukoliko ga imamo. 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati .

 

Cene proizvoda i plaćanje:

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om, bez troškova dostave.

Ukoliko se proizvod poručuje iz inostranstva, PDV se ne računa u cenu proizvoda.

Za plaćanje iz inostranstva za sada je moguće jedino preko naloga PayPala

Roba se plaća isključivo u dinarima za teritoriju Srbije.

Proizvode možete platiti uplatom na žiro račun ili gotovinom odnosno pouzećem.

 

Isporuka proizvoda:

Sve porucene proizvode možete preuzeti u diskont objektu u toku radnog vremena.

Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom Bexxpress ili drugim kurirskim službama , po dogovoru.

Prilikom preuzimanja pošiljke proverite da li ste dobili neoštećenu pošiljku sa svom pratećom dokumentacijom, potpisom na dostavni list potvrđujete da ste prihvatili ispravnu pošiljku.

Extreme-Rc-Toys.com nije odgovoran za eventualno bilo kakvo kašnjenje pošiljke ili oštećenje u toku transporta.

Porudžbine primljene do 16h biće poslate sutradan, a porudžbine primljene posle 16h biće poslate u roku od 2 radna dana.

Isporuke se ne vrše vikendom.

Za porudžbine vrednosti preko 6.000 dinara isporuka je besplatna (važi samo za Srbiju). 

Isporuka za inostranstvo

- Isporuka proizvoda u zemlje BiH, Hrvatska, Crna Gora i zemlje Evropse Unije je moguća.

- Cena poštarine zavisi od veličine proizvoda koji se šalje. Cenu poštarine je moguće naći na cenovniku Post Expressa ovde .

.           - Za slanje proizvoda van Srbije, cena proizvoda se umanjuje za iznos PDV od 20%.

 

Napomena:
 

Obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa proizvodom konsultujte se sa našim zaposlenima.

Opisi i slike su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnih proizvoda (po pitanju boja)!

 

Reklamacije:

Kupac ima pravo na Prigovor na nesaobraznost proizvoda u skladu sa Zakonom.

Sve žalbe koje se odnose na proizvode u skladu za porudžbenicom, njihovu količinu i/ili spoljašnji izgled,  moraju se prijaviti  ne kasnije od 7 dana po prijemu robe.Takođe sve nedostatke  možete elektronski podneti na strani  Povraćaji , a artikal dostavljate u maloprodajni objekat Bluck Cut-a, Panonska 2c, 21000 Novi Sad, radnim danima od 08-15h ili brzom poštom Bexexpress o trošku poslodavca.

Na podnesenu reklamaciju, odgovor ćete dobiti u pisanoj formi ne duže od 8 dana.

Proizvode i pisma slati na:

Black Cut doo, Panonska 2c, 21000 Novi Sad ili na extreme.rc.toys@gmail.com

Proizvodi koji imaju mehaničko oštećenje, a nastalo nepravilnim korišćenjem (ogrebotine, padovi, lomovi itd..),  za njih se ne moze podneti reklamacija.

 

IZJAVA O ODUSTAJANJU OD UGOVORA:

- Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, s tim da:

- Potrošač snosi troškove vraćanja robe,

- Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovila priroda, karakterisitike i funkcionalnost robe.

- Potrošač je dužan da vrati robu trgovcu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak

Ovde možete skinuti i popuniti obrazac: IZJAVA O ODUSTAJANJU OD UGOVORA

Uslovi korišćenja:

Korišćenje ovog sajta omogućio je Black Cut d.o.o. Korisnik prihvata korišćenje Internet prodavnice www.extreme-rc-toys.com isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisniku je strogo zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja Internet prodavnice. Ovakvo i svako drugo korišćenje koje nije u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Black Cut d.o.o. zadržava pravo promene uslova korišćenja kao i ostalih podataka na sajtu bez prethodne najave i obaveštenja. 

Black Cut d.o.o. nastoji da svi opisi, ilustracije i informacije prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne može garantovati potpunu ispravnost.

 

Garancija:

Black Cut d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da ćemo na proizvodu otkloniti nedostatke ili ga zameniti novim. 

 Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe, mehaničkog oštećenja proizvoda.

Ukoliko proizvod ima pravo na garanciju, molimo Vas da nas prvo kontaktirate pre slanja proizvoda I objasnite problem. Takođe će te dobiti upustva za pakovanje I slanje proizvoda.

Ukoliko proizvod ne ispunjava pravo na garanciju zadržavamo pravo da odbijemo zahtev i proizvod pošaljemo Vama o vašem trošku.

Pre upotrebe proizvoda kupac je obavezan da pročita i prouči priloženo uputsvo ili da se konsultuje sa prodavcem. Kupac takođe ima pravo da pre preuzimanja proizvoda u prisustvu prodavca proveri njegovu ispavnost.

 

Izjava o zaštiti privatnosti:

U ime Internet Online prodavnice extreme-rc-toys.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Registracijom na sajtu dajete odobrenje da Black Cut d.o.o. može na Vašu mail adresu ili na telefon, da šalje obaveštenja o novostima u kompaniji. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući i odluke da li žele ili ne žele da se izbrišu sa mailing liste. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama našeg web portala koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili kupcima jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe i da ih nećemo prosleđivati trećim licima.